• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 08 May
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella cega. Ensalada de llenties.

    Segon plat: Llom de porc rostit amb verdura i patata rostida. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fideuada de verdures. Endívies amb pernil i formatge. Ensalada de pollastre amb pinya.

    Segon plat: Galtots amb vi negre amb puré de moniato. Croquetes de peix casolanes amb ensalada. Pèsols, porros i panses saltats.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de mongetes blanques ecològiques amb verdura. Ensalada de pasta. Lasanya de carn.

    Segon plat: Estofat de filet de porc. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida. Pilotes de ciurons i verdura amb ensalada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa. Sopa de verdures. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Lluç a la planxa amb ensalada i patates bullides. Conill amb ceba i patates fregides. Tombet amb/sense ou.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada de cuixot dolç i formatge.

    Segon plat: Ous gratinats al forn amb espinacs. Llom a la planxa amb patates i ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.