Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 08 maig 12:00
Fi: Dimecres, 08 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella cega. Ensalada de llenties.
Segon plat: Llom de porc rostit amb verdura i patata rostida. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fideuada de verdures. Endívies amb pernil i formatge. Ensalada de pollastre amb pinya.
Segon plat: Galtots amb vi negre amb puré de moniato. Croquetes de peix casolanes amb ensalada. Pèsols, porros i panses saltats.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de mongetes blanques ecològiques amb verdura. Ensalada de pasta. Lasanya de carn.
Segon plat: Estofat de filet de porc. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida. Pilotes de ciurons i verdura amb ensalada.
Ramon Llull
Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa. Sopa de verdures. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Lluç a la planxa amb ensalada i patates bullides. Conill amb ceba i patates fregides. Tombet amb/sense ou.
Son Lledó
Primer plat: Paella mixta. Ensalada de cuixot dolç i formatge.
Segon plat: Ous gratinats al forn amb espinacs. Llom a la planxa amb patates i ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-