• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 07 May
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Cuinat de ciurons vegetarià.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb tomàtiga. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Flam. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fesols cuinats. Pasta amb pollastre i carabassó. Ensalada espanyola.

    Segon plat: Pastís de carn amb arròs. Lluç a la planxa amb ensalada variada. Patates farcides d’espinacs i ametlla.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de xocolata.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Gaspatxo andalús. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Sípia estofada amb patates bullides. Colflori saltada amb porro i seitan. Llom a la planxa amb ensalada i patates fregides/bullides.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de llenties. Canelons de carn. Arròs a la cubana.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patates fregides/bullides i ensalada. Bacallà amb pebres, tomàtiga natural i llit de patates al forn. Colflori saltada amb porro i seitan.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de pasta amb trempó i tonyina. Crema d’espàrecs.

    Segon plat: Filet de lluç a la planxa amb minestra. Lasanya de carn.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.