Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 07 maig 12:00
Fi: Dimarts, 07 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Cuinat de ciurons vegetarià.
Segon plat: Salsitxes fresques amb tomàtiga. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Flam. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fesols cuinats. Pasta amb pollastre i carabassó. Ensalada espanyola.
Segon plat: Pastís de carn amb arròs. Lluç a la planxa amb ensalada variada. Patates farcides d’espinacs i ametlla.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de xocolata.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Gaspatxo andalús. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Sípia estofada amb patates bullides. Colflori saltada amb porro i seitan. Llom a la planxa amb ensalada i patates fregides/bullides.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de llenties. Canelons de carn. Arròs a la cubana.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patates fregides/bullides i ensalada. Bacallà amb pebres, tomàtiga natural i llit de patates al forn. Colflori saltada amb porro i seitan.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de pasta amb trempó i tonyina. Crema d’espàrecs.
Segon plat: Filet de lluç a la planxa amb minestra. Lasanya de carn.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-