• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 06 May
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis a la napolitana. Ensalada amb formatge feta.

    Segon plat: Bistec de vedella a la planxa amb verdura i patates. Sípia en salsa amb patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs a la milanesa. Crema de porros. Ensalada de carxofa i anxoves.

    Segon plat: Carabassa al forn amb formatge de cabra, cirerols i nous. Pollastre amb cava amb puré de patata. Filet de llampuga a la planxa amb salsa de musclos i patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de poma amb crema.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons amb salsa bolonyesa. Verdures de temporada amb cuscús i tofu. Ensalada verda.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ou a la planxa i patates fregides/bullides. Lluç a la planxa amb verdures i patata bullida. Hamburguesa de verdures amb seitan i tofu i arròs bullit integral.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons integrals amb bolonyesa de verdures. Crema de xampinyons. Fideuada de marisc.

    Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga casolana amb patates fregides/bullides. Palaia a la mallorquina. Truita de patates amb ceba.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Llenties. Pasta amb esclata-sangs.

    Segon plat: Filets de serrà a la mallorquina. Cuixa de pollastre a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.