• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 17 April
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs a la cubana. Crema de llegums.

    Segon plat: Pilotes a la jardinera amb patates a grills. Bacallà arrebossat amb ceba fregida.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons gratinats. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.

    Segon plat: Entrecot a la planxa amb verdura. Sípia a la mallorquina.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Sopa juliana. Ous farcits vegetarians.

    Segon plat: Filet d'orada a la planxa amb bròcoli i patata bullida. Croquetes de pollastre casolanes amb ensalada. Carabassó i tomàtiga gratinats amb formatge.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pinya i formatge.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de llenties vegetariana. Tombet.

    Segon plat: Pollastre amb curri i arròs. Mussola a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ous remenats amb xampinyons i alls tendres. Fideuada de peix. Ensalada de fruita fresca i tomàtiga amb fruita seca. 

    Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida. Hamburguesa de ciurons i verdura amb tofu. Llom a la planxa amb ensalada i patata i ou a la planxa.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada variada.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida. Bistec de vedella a la planxa amb patata al forn. Truita d’espinacs ecològics amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.