Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 17 abril 12:00
Fi: Dimecres, 17 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs a la cubana. Crema de llegums.
Segon plat: Pilotes a la jardinera amb patates a grills. Bacallà arrebossat amb ceba fregida.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons gratinats. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.
Segon plat: Entrecot a la planxa amb verdura. Sípia a la mallorquina.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Sopa juliana. Ous farcits vegetarians.
Segon plat: Filet d'orada a la planxa amb bròcoli i patata bullida. Croquetes de pollastre casolanes amb ensalada. Carabassó i tomàtiga gratinats amb formatge.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pinya i formatge.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de llenties vegetariana. Tombet.
Segon plat: Pollastre amb curri i arròs. Mussola a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ous remenats amb xampinyons i alls tendres. Fideuada de peix. Ensalada de fruita fresca i tomàtiga amb fruita seca.
Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida. Hamburguesa de ciurons i verdura amb tofu. Llom a la planxa amb ensalada i patata i ou a la planxa.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada variada.
Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida. Bistec de vedella a la planxa amb patata al forn. Truita d’espinacs ecològics amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-