Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 16 abril 12:00
Fi: Dimarts, 16 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb salsa mediterrània. Pasta a la bolonyesa.
Segon plat: Truita de patates amb ensalada. Bacallà al forn amb verduretes.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada de tomàtiga amb formatge tendre. Cuinat de llenties.
Segon plat: Salsitxes fresques amb ceba i xampinyons. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Canelons de carn. Crema de verdures. Ciurons trempats amb tomàtiga, all i julivert.
Segon plat: Aguiat de rap. Llom arrebossat amb ensalada. Minestra de verdures amb ou bullit.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding.
Son Lledó
Primer plat: Arròs amb samfaina. Salmorejo cordovès.
Segon plat: Pilotes sueques amb salsa i puré de patata. Truita de carabassó i ceba amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ous remenats amb bolets i xampinyons. Trempó de mongetes blanques. Lasanya de carn.
Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga casolana. Lluç a la basca. Albergínies gratinades amb fruita seca ecològica.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-