• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 16 April
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta amb salsa mediterrània. Pasta a la bolonyesa.

    Segon plat: Truita de patates amb ensalada. Bacallà al forn amb verduretes.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de tomàtiga amb formatge tendre. Cuinat de llenties.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb ceba i xampinyons. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Canelons de carn. Crema de verdures. Ciurons trempats amb tomàtiga, all i julivert.

    Segon plat: Aguiat de rap. Llom arrebossat amb ensalada. Minestra de verdures amb ou bullit.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs amb samfaina. Salmorejo cordovès.

    Segon plat: Pilotes sueques amb salsa i puré de patata. Truita de carabassó i ceba amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ous remenats amb bolets i xampinyons. Trempó de mongetes blanques. Lasanya de carn.

    Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga casolana. Lluç a la basca. Albergínies gratinades amb fruita seca ecològica.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.