Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 15 abril 12:00
Fi: Dilluns, 15 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada de salmó. Cuinat de ciurons.
Segon plat: Pollastre amb tombet. Croquetes d’espinacs amb trempó.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada d’arròs. Raviolis a la puttanesca.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Truita de verdures amb ensalada.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs amb samfaina. Fava parada. Ensalada de llom amb sobrassada.
Segon plat: Filet de gallineta a la mallorquina. Pit de pollastre a la planxa amb mongeta ampla i patata bullida. Croquetes d’espinacs amb ensalada variada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de pastanaga.
Son Lledó
Primer plat: Crema de pastanaga. Pasta amb quatre formatges.
Segon plat: Pit de pollastre al forn amb cuixot i formatge. Filet de perca a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de pollastre i espinacs. Cuinat de ciurons ecològics amb espinacs i bacallà. Ensalada tropical.
Segon plat: Pica-pica de calamar. Pollastre amb all amb patata al forn. Rotlles de primavera amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-