• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 15 April
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada de salmó. Cuinat de ciurons.

    Segon plat: Pollastre amb tombet. Croquetes d’espinacs amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada d’arròs. Raviolis a la puttanesca.

    Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Truita de verdures amb ensalada.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs amb samfaina. Fava parada. Ensalada de llom amb sobrassada.

    Segon plat: Filet de gallineta a la mallorquina. Pit de pollastre a la planxa amb mongeta ampla i patata bullida. Croquetes d’espinacs amb ensalada variada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de pastanaga.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de pastanaga. Pasta amb quatre formatges.

    Segon plat: Pit de pollastre al forn amb cuixot i formatge. Filet de perca a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de pollastre i espinacs. Cuinat de ciurons ecològics amb espinacs i bacallà. Ensalada tropical.

    Segon plat: Pica-pica de calamar. Pollastre amb all amb patata al forn. Rotlles de primavera amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.