Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 11 abril 12:00
Fi: Dijous, 11 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.
Segon plat: Pastís de pollastre amb ensalada. Truita d’espinacs amb trempó.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tabule marroquí. Canelons Rossini.
Segon plat: Conill amb ceba. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Crema de lletuga. Pasta a la bolonyesa. Tomàtigues farcides de cuscús i verdures.
Segon plat: Conill a la planxa amb pebres i albergínia al forn. Frit de sípia. Pèsols, porros i panses saltats.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb crema cremada.
Son Lledó
Primer plat: Paella de verdures. Ous farcits de tonyina.
Segon plat: Albergínies farcides de carn amb patates. Filet de lluç arrebossat amb trempó.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons integrals amb bolonyesa de verdures. Llenties ecològiques saltades amb xampinyons. Sopa de carabassa.
Segon plat: Pollastre rostit al forn amb patata al forn. Verdures de temporada saltades amb tofu i seitan. Salmó al forn amb verdura i patata.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada Cèsar. Mongetes verdes a l’estil mexicà.
Segon plat: Pit de pollastre amb pebre bo amb arròs integral. Salmó al forn amb puré de patata. Verdures saltades amb patata fregida i/o bullida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-