• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 11 April
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.

    Segon plat: Pastís de pollastre amb ensalada. Truita d’espinacs amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tabule marroquí. Canelons Rossini.

    Segon plat: Conill amb ceba. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Crema de lletuga. Pasta a la bolonyesa. Tomàtigues farcides de cuscús i verdures.

    Segon plat: Conill a la planxa amb pebres i albergínia al forn. Frit de sípia. Pèsols, porros i panses saltats.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb crema cremada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella de verdures. Ous farcits de tonyina.

    Segon plat: Albergínies farcides de carn amb patates. Filet de lluç arrebossat amb trempó.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons integrals amb bolonyesa de verdures. Llenties ecològiques saltades amb xampinyons. Sopa de carabassa.

    Segon plat: Pollastre rostit al forn amb patata al forn. Verdures de temporada saltades amb tofu i seitan. Salmó al forn amb verdura i patata.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada Cèsar. Mongetes verdes a l’estil mexicà.

    Segon plat: Pit de pollastre amb pebre bo amb arròs integral. Salmó al forn amb puré de patata. Verdures saltades amb patata fregida i/o bullida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.