• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 10 abril 12:00
    Fi: Dimecres, 10 abril 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb patates. Albergínies amb rocafort amb patates.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de patata.

    Segon plat: Burritos de pollastre amb tomàtiga i ensalada. Peix al forn amb verdura.

    Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Cuinat de mongetes blanques amb copinyes. Arròs Stroganoff amb pollastre. Ensalada mixta.

    Segon plat: Tall rodó de porc amb mostassa amb puré de patata. Fajitas de verdures amb formatge feta (veg.). Púding de peix amb arròs.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de fruites amb llet condensada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ciurons cuinats amb verdures. Macarrons integrals a la bolonyesa.

    Segon plat: Estofat de vedella. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Ensalada verda. Crema de llegums i verdures.

    Segon plat: Albergínies farcides amb patata fregida i tallades de tomàtiga. Calamars a la planxa amb ensalada i arròs integral saltat. Pilotes de verdura i seitan amb salsa de tomàtiga.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de verdures. Llenties ecològiques amb xoriço i verdures. Ensalada de fruita i hortalisses.

    Segon plat:Llom a la planxa amb arròs basmati. Hamburguesa de gambes i lluç amb patata bullida i ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.