Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 10 abril 12:00
Fi: Dimecres, 10 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb patates. Albergínies amb rocafort amb patates.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de patata.
Segon plat: Burritos de pollastre amb tomàtiga i ensalada. Peix al forn amb verdura.
Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Cuinat de mongetes blanques amb copinyes. Arròs Stroganoff amb pollastre. Ensalada mixta.
Segon plat: Tall rodó de porc amb mostassa amb puré de patata. Fajitas de verdures amb formatge feta (veg.). Púding de peix amb arròs.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de fruites amb llet condensada.
Son Lledó
Primer plat: Ciurons cuinats amb verdures. Macarrons integrals a la bolonyesa.
Segon plat: Estofat de vedella. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Ensalada verda. Crema de llegums i verdures.
Segon plat: Albergínies farcides amb patata fregida i tallades de tomàtiga. Calamars a la planxa amb ensalada i arròs integral saltat. Pilotes de verdura i seitan amb salsa de tomàtiga.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de verdures. Llenties ecològiques amb xoriço i verdures. Ensalada de fruita i hortalisses.
Segon plat:Llom a la planxa amb arròs basmati. Hamburguesa de gambes i lluç amb patata bullida i ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-