• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 09 April
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta amb pollastre i xampinyons. Ensalada d’espinacs, tofu i vinagre de poma.

    Segon plat: Garró de porc rostit amb patates a grills. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Pèsols amb cuixot. Sopa de ceba.

    Segon plat: Estofat de vedella amb patata bullida. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella de bacallà. Pastís de patata amb cuixot i formatge. Gaspatxo.

    Segon plat: Estofat d’indiot. Filet de lluç a la planxa amb patates i ensalada. Ous al plat amb espàrecs verds.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de llimona.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ous trencats amb carxofes. Gaspatxo.

    Segon plat: Cuixa de pollastre a la planxa amb ensalada. Bacallà gratinat amb allioli amb patata panadera.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Canelons de carn. Crema de pastanaga ecològica. Sopa de pollastre i verdures amb fideus.

    Segon plat: Estofat de llom de porc amb cuscús. Pastís de verdures de temporada. Bacallà a la gallega.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons integrals amb salsa carbonara. Crema de verdures de temporada. Risotto de verdures.

    Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb patata al forn. Filet de llobarro a la planxa amb minestra de verdura. Carxofes saltades amb tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.