Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 09 abril 12:00
Fi: Dimarts, 09 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb pollastre i xampinyons. Ensalada d’espinacs, tofu i vinagre de poma.
Segon plat: Garró de porc rostit amb patates a grills. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Pèsols amb cuixot. Sopa de ceba.
Segon plat: Estofat de vedella amb patata bullida. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella de bacallà. Pastís de patata amb cuixot i formatge. Gaspatxo.
Segon plat: Estofat d’indiot. Filet de lluç a la planxa amb patates i ensalada. Ous al plat amb espàrecs verds.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de llimona.
Son Lledó
Primer plat: Ous trencats amb carxofes. Gaspatxo.
Segon plat: Cuixa de pollastre a la planxa amb ensalada. Bacallà gratinat amb allioli amb patata panadera.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Canelons de carn. Crema de pastanaga ecològica. Sopa de pollastre i verdures amb fideus.
Segon plat: Estofat de llom de porc amb cuscús. Pastís de verdures de temporada. Bacallà a la gallega.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons integrals amb salsa carbonara. Crema de verdures de temporada. Risotto de verdures.
Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb patata al forn. Filet de llobarro a la planxa amb minestra de verdura. Carxofes saltades amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-