Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 08 abril 12:00
Fi: Dilluns, 08 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta a la toscana. Crema de carabassó.
Segon plat: Pollastre amb pebre verd amb arròs. Carabassó amb pebre verd amb arròs.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Trempó amb ciurons. Crema de llegums.
Segon plat: Broqueta de pollastre amb verdura i patates. Calamar a la romana amb ensalada.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Crema de porros. Pasta amb nata i esclata-sangs. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Calamar a l’andalusa amb ensalada. Cuixes de pollastre agredolç amb ceba i patates. Cassola de verdures.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de Danone.
Son Lledó
Primer plat: Fideus secs amb carn. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.
Segon plat: Secret de porc a la planxa amb herbes provençals i patata al forn. Raoles de carabassó i formatge amb tomàtiga.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Espagueti a la carbonara. Cuinat de mongetes vermelles amb verdura. Ensalada de formatge fresc i fruita seca ecològics.
Segon plat: Frit de xot. Colflori gratinada. Lluç a la planxa amb patata bullida i minestra.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons d’espinacs. Cuinat de ciurons amb xoriço. Ensalada de formatge fresc i fruita seca.
Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Bacallà a la gallega. Truita de patata amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-