• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 08 April
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta a la toscana. Crema de carabassó.

    Segon plat: Pollastre amb pebre verd amb arròs. Carabassó amb pebre verd amb arròs.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Trempó amb ciurons. Crema de llegums.

    Segon plat: Broqueta de pollastre amb verdura i patates. Calamar a la romana amb ensalada.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Crema de porros. Pasta amb nata i esclata-sangs. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Calamar a l’andalusa amb ensalada. Cuixes de pollastre agredolç amb ceba i patates. Cassola de verdures.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de Danone.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fideus secs amb carn. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.

    Segon plat: Secret de porc a la planxa amb herbes provençals i patata al forn. Raoles de carabassó i formatge amb tomàtiga.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Espagueti a la carbonara. Cuinat de mongetes vermelles amb verdura. Ensalada de formatge fresc i fruita seca ecològics.

    Segon plat: Frit de xot. Colflori gratinada. Lluç a la planxa amb patata bullida i minestra.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons d’espinacs. Cuinat de ciurons amb xoriço. Ensalada de formatge fresc i fruita seca.

    Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Bacallà a la gallega. Truita de patata amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.