Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 05 abril 12:00
Fi: Divendres, 05 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Risotto de xampinyons. Ensalada de formatge fresc.
Segon plat: Patata farcida de carn. Patata farcida de verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Trempó amb mongetes, ou i tonyina. Crema de pastanaga.
Segon plat: Blanqueta de vedella amb arròs. Carabassons farcits de peix amb patata bullida.
Postres: Mousse de llimona. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Rotlles de cuixot i ensalada russa.
Segon plat: Escalopines de pollastre a la milanesa. Tonyina a la planxa amb ensalada. Ous amb salsa de tomàtiga i grells.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís fred de formatge.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada reial. Pancuit.
Segon plat: Ronyons amb xerès amb patates. Llenguado a la meunière amb minestra.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada de tomàtiga i fruita seca ecològics.
Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida. Pollastre a la jardinera. Hamburguesa de verdures amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada d’espàrecs.
Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Colflori gratinada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
-