• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 05 April
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Risotto de xampinyons. Ensalada de formatge fresc.

    Segon plat: Patata farcida de carn. Patata farcida de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Trempó amb mongetes, ou i tonyina. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Blanqueta de vedella amb arròs. Carabassons farcits de peix amb patata bullida.

    Postres: Mousse de llimona. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Rotlles de cuixot i ensalada russa.

    Segon plat: Escalopines de pollastre a la milanesa. Tonyina a la planxa amb ensalada. Ous amb salsa de tomàtiga i grells.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís fred de formatge.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada reial. Pancuit.

    Segon plat: Ronyons amb xerès amb patates. Llenguado a la meunière amb minestra.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada de tomàtiga i fruita seca ecològics.   

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida. Pollastre a la jardinera. Hamburguesa de verdures amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada d’espàrecs.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Colflori gratinada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.