• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 03 April
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc a la planxa amb tombet. Tombet amb ou.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella mixta. Llenties estofades.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb xampinyons i patates. Pebres del piquillo farcits de peix amb patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Lasanya de carn. Mongetes verdes saltades (veg.). Cabdells amb pebres, formatge San Millán i cranc.

    Segon plat: Llom amb salsa de pebre bo i arròs. Verdures gratinades (veg.). Llenguado a la meunière amb patates braves.

    Postres:Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding Pastís de la padrina.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada de tomàtiga amb mostassa de Dijon.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb minestra. Sípia a la mallorquina.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de ciurons i espinacs. Estofat d’indiot amb patates. Ensalada verda.

    Segon plat: Mussola a la planxa amb ensalada i arròs integral saltat. Garró al forn amb patata al forn. Verdures de temporada saltades amb tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Risotto de pollastre amb espinacs. Sopa de verdures amb fideus. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Pollastre al forn amb patata al forn. Rap fregit amb ensalada. Mussaca de verdures.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.