Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 03 abril 12:00
Fi: Dimecres, 03 abril 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc a la planxa amb tombet. Tombet amb ou.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella mixta. Llenties estofades.
Segon plat: Salsitxes fresques amb xampinyons i patates. Pebres del piquillo farcits de peix amb patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Lasanya de carn. Mongetes verdes saltades (veg.). Cabdells amb pebres, formatge San Millán i cranc.
Segon plat: Llom amb salsa de pebre bo i arròs. Verdures gratinades (veg.). Llenguado a la meunière amb patates braves.
Postres:Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding Pastís de la padrina.
Son Lledó
Primer plat: Paella mixta. Ensalada de tomàtiga amb mostassa de Dijon.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb minestra. Sípia a la mallorquina.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de ciurons i espinacs. Estofat d’indiot amb patates. Ensalada verda.
Segon plat: Mussola a la planxa amb ensalada i arròs integral saltat. Garró al forn amb patata al forn. Verdures de temporada saltades amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Risotto de pollastre amb espinacs. Sopa de verdures amb fideus. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Pollastre al forn amb patata al forn. Rap fregit amb ensalada. Mussaca de verdures.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
-