• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 02 abril 12:00
    Fi: Dimarts, 02 abril 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Tortel·linis de formatge amb salsa de tomàtiga. Tortel·linis de carn amb salsa de tomàtiga.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Guisat de peix.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espirals a la puttanesca. Puré de verdures.

    Segon plat: Stroganoff de pollastre amb arròs. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs a la cubana. Ciurons cuinats. Ensalada amb formatge mallorquí i confitura de codony.

    Segon plat: Pollastre al forn amb patates i ensalada. Carabassa al forn amb formatge de cabra, cirerols i nous. Carabassons farcits de tonyina amb patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de maduixes amb nata.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Cuinat de soja verda amb verdures. Tallarines amb verdures i pollastre.

    Segon plat: Llibrets de llom amb cuixot i formatge amb ensalada. Filet d’orada a la planxa amb patata bullida.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Wok de verdures i bolets. Lasanya de macarrons. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Pilotes d’arròs amb salsa de tomàtiga casolana amb ensalada i/o patata bullida. Palaia a la planxa amb minestra i patata bullida. Pollastre a la jardinera amb patata.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons de tonyina. Crema de carabassa ecològica. Ensalada verda.

    Segon plat: Tall rodó de llom al forn amb puré de patates. Aguiat de calamar. Bolets i xampinyons saltats.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.