• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 01 abril 12:00
    Fi: Dilluns, 01 abril 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Greixera de faves. Pasta a la carbonara.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre rostides amb verdures. Truita de pebres amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ous remenats amb xampinyons. Ensalada mixta.

    Segon plat: Llom de porc a la caçadora amb verdura i patates. Lluç a la basca amb verdura i patata bullida.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta amb nata, gambes i carn picada. Crema de pastanaga. Ensalada de sípia.

    Segon plat: Delícies d’ànnera amb compota de poma. Lluç a la planxa amb minestra. Ous remenats amb xampinyons.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pera amb nous.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs a la cubana. Crema de carabassó.

    Segon plat: Salsitxes de pollastre amb mongetes blanques saltades. Lasanya d'espinacs.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada russa vegana casolana. Llenties ecològiques estofades amb verdura i xoriço.

    Segon plat: Tombet amb llom a la planxa. Filet de lluç en salsa verda amb patata bullida. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espaguetis a la napolitana. Llenties ecològiques amb carn i verdures. Ensalada de nous, formatge fresc i mel.

    Segon plat: Costella al forn amb ensalada i patates bullides. Lluç a la planxa amb minestra. Verdures saltades amb tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.