• Sessions grupals de mindfulness

 • Monday, 06 May
 • A la sala multiusos dels Serveis cientificotècnics i instituts universitaris de recerca científic tècnic (IUNICS), campus universitari Palma
 • La practica regular de mindfulness o atenció plena millora la regulació de les emocions. Hi ha molts d’estudis que han demostrat que aquesta tècnica ajuda a reduir l’estrès, l’ansietat i a prevenir la depressió. Ajuda a millorar la capacitat de control atencional, ja que millora la concentració i la nostra capacitat d’elecció. També afavoreix actituds més positives envers la vida. Aquestes sessions estan dissenyades per a aquelles persones que ja coneixen la tècnica d’atenció plena i volen practicar-la en grup, ja que aquesta col·laboració és enriquidora i ajuda a l’adherència.

  Data de començament: dilluns 6 de maig de 2019 o dimecres 16 de maig de 2019

  Preu: 8 setmanes de pràctica 78€ (comunitat UIB 70€) 4 setmanes de pràctica 50€  (comunitat UIB 45€)

  Les sessions estan dirigides per Blanca Aguayo, psicòloga del Servei Universitari d'Atenció Psicològica tSalut.

  Organització: tSalut, Servei Universitari d’Atenció Psicològica, especialitzat en problemes ansiosos depressius.


  Les pràctiques d'atenció plena seran: atenció a la respiració, al cos, als sons, als cinc sentits, al moviment, als pensaments i emocions, treballant les actituds mindfulness d'observació sense judici, acceptació i compassió envers un mateix i envers els altres.
  Les places són limitades i seran assignades per ordre d’inscripció i en funció de la vinculació amb el SUAP-UIB, això és, usuaris del SUAP-UIB, antics usuaris de la comunitat SUAP-UIB, membres de la comunitat UIB, i altres persones interessades que no són membres de la comunitat UIB.


  Podeu demanar informació a:

  tSalut SUAP

  Telèfons: 971171367 – 674835505

  E-mail: tsalutuib@gmail.com

  Més informació