• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 29 March
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs melós de pollastre. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Entrecot de vedella a la planxa amb patates fregides. Graellada de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Lasanya de verdura. Llenties estofades.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb verdura i patata rostida. Truita camperola amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Sopa juliana. Ensalada de bacó amb crostons, mostassa i mel.

    Segon plat: Aletes de pollastre al forn amb ensalada i patates. Salmó a la planxa amb patata bullida i bròquil. Pastís de patata i rovellons.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca amb melicotó.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada caprese.

    Segon plat: Galtots amb vi amb patata al forn. Truita de verdures amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Crema de verdures i llegums. Lasanya d’espinacs i tonyina. Ensalada de fruita fresca i fruita seca ecològica sense gluten.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida. Carxofes saltades amb seitan. Costella al forn amb patata al forn.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada de fruita seca.

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Peix fresc del dia amb patata bullida. Mongetes saltades amb seitan.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.