Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 29 març 12:00
Fi: Divendres, 29 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs melós de pollastre. Crema de pastanaga.
Segon plat: Entrecot de vedella a la planxa amb patates fregides. Graellada de verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Lasanya de verdura. Llenties estofades.
Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb verdura i patata rostida. Truita camperola amb ensalada i patata bullida.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Sopa juliana. Ensalada de bacó amb crostons, mostassa i mel.
Segon plat: Aletes de pollastre al forn amb ensalada i patates. Salmó a la planxa amb patata bullida i bròquil. Pastís de patata i rovellons.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca amb melicotó.
Son Lledó
Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada caprese.
Segon plat: Galtots amb vi amb patata al forn. Truita de verdures amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Crema de verdures i llegums. Lasanya d’espinacs i tonyina. Ensalada de fruita fresca i fruita seca ecològica sense gluten.
Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida. Carxofes saltades amb seitan. Costella al forn amb patata al forn.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada de fruita seca.
Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Peix fresc del dia amb patata bullida. Mongetes saltades amb seitan.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-