• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 28 March
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Lasanya de verdura. Llenties estofades.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb verdura i patata rostida. Truita camperola amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Canelons de carn. Crema de pastanaga. Rotlles de cuixot i ensalada russa.

    Segon plat: Garró al forn amb puré de patata Emperador a la planxa amb ensalada. Púding de verdures amb patata bullida.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de llimona.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Cuinat de mongetes blanques (veg.). Ensalada russa.

    Segon plat: Púding de peix amb arròs. Cuixes de pollastre a la pepitòria

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs brut. Bròcoli i xampinyons saltats. Macarrons integrals a la carbonara.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ou a la planxa i patates. Minestra de verdures gratinades. Salmó al forn amb patata panadera.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de verdures. Aguiat de costella. Lasanya de verdures i tonyina.

    Segon plat: Cap-roig amb xampinyons. Galtots amb patata al forn. Pastís de verdures amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.