• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 27 març 12:00
    Fi: Dimecres, 27 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb porto amb patata rostida. Truita de verdures amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada mixta. Trempó de ciurons.

    Segon plat: Pilotes a la jardinera amb patates fregides. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Coca de pastanaga. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Escudella fresca (veg.). Arròs xinès. Ensalada de gambes amb pinya.

    Segon plat: Llengua amb tàperes. Filet de lluç a la planxa amb patata bullida i pèsols. Truita de patata amb trempó.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de carabassó.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de xampinyons. Arròs amb samfaina.

    Segon plat: Ous gratinats al forn amb espinacs (veg.). Sardines a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Tallarines al wok amb verdures i soja. Crema de ciurons. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Conill amb ceba i patates al forn. Tofu amb curri amb verdures. Bacallà a la mallorquina.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de llenties ecològiques amb xoriço. Canelons d’espinacs. Ensalada de pasta.

    Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga i arròs integral. Filet de palaia meunière amb patata al forn. Rotlles de primavera amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.