Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 27 març 12:00
Fi: Dimecres, 27 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb porto amb patata rostida. Truita de verdures amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada mixta. Trempó de ciurons.
Segon plat: Pilotes a la jardinera amb patates fregides. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Coca de pastanaga. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Escudella fresca (veg.). Arròs xinès. Ensalada de gambes amb pinya.
Segon plat: Llengua amb tàperes. Filet de lluç a la planxa amb patata bullida i pèsols. Truita de patata amb trempó.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de carabassó.
Son Lledó
Primer plat: Crema de xampinyons. Arròs amb samfaina.
Segon plat: Ous gratinats al forn amb espinacs (veg.). Sardines a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Tallarines al wok amb verdures i soja. Crema de ciurons. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Conill amb ceba i patates al forn. Tofu amb curri amb verdures. Bacallà a la mallorquina.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de llenties ecològiques amb xoriço. Canelons d’espinacs. Ensalada de pasta.
Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga i arròs integral. Filet de palaia meunière amb patata al forn. Rotlles de primavera amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-