• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 26 March
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta amb salmó i ruca. Pasta amb pollastre i ruca.

    Segon plat: Pastís de carn amb ensalada. Pastís de verdures amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tallarines a la italiana. Ensalada amb formatge de cabra.

    Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patates. Calamar amb salsa i patata bullida i arròs.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta frutti di mare. Crema de carabassó. Ensalada espanyola.

    Segon plat: Calamarins a la planxa amb ensalada i patates. Pit de pollastre a la italiana amb puré de patata. Pebres farcits amb formatge i nous (veg.).

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de taronja.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Sopa de brou. Ensalada amb formatge de cabra.

    Segon plat: Aguiat de rap. Llom a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de carabassa ecològica. Fabada asturiana. Canelons de carn.

    Segon plat: Pollastre rostit al forn amb patata fregida. Pastís de peix. Hamburguesa de llenties i quinoa.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Sopes mallorquines. Espaguetis integrals a la bolonyesa. Ensalada de tonyina.

    Segon plat. Pollastre al forn amb patata al forn. Tallada de lluç a la planxa amb verdures saltades. Cuscús amb verdures.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.