• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 25 març 12:00
    Fi: Dilluns, 25 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada d’arròs. Cuinat de mongetes vermelles.

    Segon plat: Pollastre amb salsa de xampinyons. Carabassó amb salsa de xampinyons.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Arròs saltat amb verdures. Ensalada mixta.

    Segon plat: Llom de porc a la planxa amb verdura i patates. Bacallà amb allioli amb patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Llenties a l’eivissenca. Arròs a la milanesa (amb indiot). Ensalada amb formatge fresc i raïm.

    Segon plat: Costella baixa amb mel i patata al forn. Filet de llampuga al forn amb trempó. Carxofes amb fruita seca i ou fregit.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de plàtan amb xocolata.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fava parada (veg.). Pasta amb foie-gras de Felanitx i crema de nata.

    Segon plat: Calamar a l’andalusa amb ensalada. Verdura bullida amb ou.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Cuscús amb verdures. Cuinat de mongetes blanques ecològiques amb verdura i carn. Lasanya de carn.

    Segon plat: Tall rodó d’indiot amb puré de patata. Pica-pica de calamar amb patata bullida. Pilotes d’espinacs amb salsa de tomàtiga i arròs.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Crema de pastanaga ecològica. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Bacallà a la gallega. Pit de pollastre a la planxa amb patata bullida i ensalada. Truita d’espinacs amb tallades de tomàtiga i formatge fresc.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.