Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 25 març 12:00
Fi: Dilluns, 25 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada d’arròs. Cuinat de mongetes vermelles.
Segon plat: Pollastre amb salsa de xampinyons. Carabassó amb salsa de xampinyons.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Arròs saltat amb verdures. Ensalada mixta.
Segon plat: Llom de porc a la planxa amb verdura i patates. Bacallà amb allioli amb patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Llenties a l’eivissenca. Arròs a la milanesa (amb indiot). Ensalada amb formatge fresc i raïm.
Segon plat: Costella baixa amb mel i patata al forn. Filet de llampuga al forn amb trempó. Carxofes amb fruita seca i ou fregit.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de plàtan amb xocolata.
Son Lledó
Primer plat: Fava parada (veg.). Pasta amb foie-gras de Felanitx i crema de nata.
Segon plat: Calamar a l’andalusa amb ensalada. Verdura bullida amb ou.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Cuscús amb verdures. Cuinat de mongetes blanques ecològiques amb verdura i carn. Lasanya de carn.
Segon plat: Tall rodó d’indiot amb puré de patata. Pica-pica de calamar amb patata bullida. Pilotes d’espinacs amb salsa de tomàtiga i arròs.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Crema de pastanaga ecològica. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Bacallà a la gallega. Pit de pollastre a la planxa amb patata bullida i ensalada. Truita d’espinacs amb tallades de tomàtiga i formatge fresc.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-