• Taula Rodona: "La transformació digital a les administracions públiques: exigències, reptes i oportunitats"

  • Inici: Dijous, 11 abril 18:30
    Fi: Dijous, 11 abril 20:00
  • edifici Guillem Cifre, aula AV07
  • Taula rodona oberta i gratuïta, el dijous 11 d'abril, a les 18.30 hores, a l'aula AV07 de l’edifici Guillem Cifre de Colonya (campus universitari) i per videoconferència a les seus universitàries de Menorca i Eivissa-Formentera: «La transformació digital a les administracions públiques: exigències, reptes i oportunitats».

    Hi intervindran com a ponents la senyora Marian Tur, viceinterventora del Consell Insular d'Eivissa; el senyor Fernando Álvarez, cap de servei de Planificació i Modernització de l'Ajuntament de Gijón; i la senyora Catalina Marimón, responsable de l'Oficina de Transformació Digital de la Universitat de les Illes Balears. La xerrada comptarà amb la moderació del senyor Jaime Tovar, director gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP).

    Aquesta activitat s’emmarca dins del mòdul V del Màster en Gestió de Polítiques Públiques. Títol propi de la UIB (66 ECTS), ofert per la Universitat de les Illes Balears a través d'UIBTalent Formació Avançada, amb la col·laboració del Consell Insular de Mallorca i de la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques del Govern de les Illes Balears.