• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 22 March
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs de bacallà. Ensalada de patata.

    Segon plat: Rostit humit de porc. Frit bord de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Crema de llegums i verdures. Macarrons integrals amb bolonyesa de carn. Ensalada verda.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb patata i minestra. Espinacs gratinats amb patata panadera. Escalopa de vedella amb ensalada i arròs integral saltat.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tortel·linis gratinats. Ensalada d’arròs.

    Segon plat: Pollastre amb allada amb arròs. Calamar a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada amb formatge brie i confitura. Pancuit.

    Segon plat: Albergínies farcides de carn amb patates. Tonyina a la planxa amb pèsols i patata bullida. Colflori i bròquil gratinats.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de pinya.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada verda.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Colflori gratinada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de verdures amb crostons. Ciurons amb trempó, tonyina i ou.

    Segon plat: Frit de marisc. Tall rodó de porc al forn amb puré de patata.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.