Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 22 març 12:00
Fi: Divendres, 22 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs de bacallà. Ensalada de patata.
Segon plat: Rostit humit de porc. Frit bord de verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Crema de llegums i verdures. Macarrons integrals amb bolonyesa de carn. Ensalada verda.
Segon plat: Peix fresc del dia amb patata i minestra. Espinacs gratinats amb patata panadera. Escalopa de vedella amb ensalada i arròs integral saltat.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tortel·linis gratinats. Ensalada d’arròs.
Segon plat: Pollastre amb allada amb arròs. Calamar a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Ensalada amb formatge brie i confitura. Pancuit.
Segon plat: Albergínies farcides de carn amb patates. Tonyina a la planxa amb pèsols i patata bullida. Colflori i bròquil gratinats.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de pinya.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada verda.
Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Colflori gratinada.
Son Lledó
Primer plat: Crema de verdures amb crostons. Ciurons amb trempó, tonyina i ou.
Segon plat: Frit de marisc. Tall rodó de porc al forn amb puré de patata.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-