• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 20 març 12:00
    Fi: Dimecres, 20 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb pebre verd amb patates. Carabassó amb pebre verd amb patates.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de pollastre i espinacs. Llenties saltades amb bolets i seitan. Ensalada de fruita i tomàtiga.

    Segon plat: Estofat de sípia. Mongetes verdes saltades. Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patates.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de ciurons, ou i tonyina.

    Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb samfaina i patates. Sípia a la mallorquina amb patata bullida.

    Postres: Pastís de poma. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Wok de fideus d’arròs amb verdures. Patates a la riojana. Espàrecs amb maionesa.

    Segon plat: Pit de pollastre amb cuixot amb puré de patata. Llenguado a la planxa amb patata bullida i bròquil. Croquetes d’espinacs amb ensalada variada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de llimona.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de peix. Cuinat de ciurons ecològics amb verdures. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Pollastre al forn amb patata al forn i hortalisses. Sardines a la planxa amb ensalada. Xampinyons i bolets saltats.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Carpaccio de carabassó. Patates farcides de cuixot dolç i formatge al forn.

    Segon plat: Pilotes amb calamar. Filet de gallineta a la mallorquina.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.