Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 19 març 12:00
Fi: Dimarts, 19 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Pasta a la bolonyesa de soia.
Segon plat: Fajitas de carn amb salsa grega. Salmó amb crosta de taronja.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de tomàtiga, formatge tendre i fruita seca ecològica. Cuinat de mongetes blanques amb verdura i xoriço. Raviolis de carn.
Segon plat: Llom a la planxa amb ou a la planxa i patates fregides. Rotlles de primavera amb ensalada. Lluç a la planxa amb patata bullida i ensalada.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espirals a la carbonara. Crema de llegums.
Segon plat: Conill amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Gelat. Iogurt.Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Greixera de faves. Arròs negre. Ensalada de carxofa i anxoves.
Segon plat: Escalopa amb ensalada. Nius d’anfós al forn amb patata laminada i tomàtiga. Espinacs amb patata i ametlla.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Banoffee.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons integrals amb verdura i tomàtiga. Crema de carabassó ecològic. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga i patata fregida. Lluç en salsa verda i patata bullida. Carxofes saltades amb tofu.
Son Lledó
Primer plat: Crema de llegum (sense nata). Pasta amb colflori i pesto d’avellanes.
Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Lluç a la planxa amb minestra.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-