• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 19 març
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Pasta a la bolonyesa de soia.

    Segon plat: Fajitas de carn amb salsa grega. Salmó amb crosta de taronja.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de tomàtiga, formatge tendre i fruita seca ecològica. Cuinat de mongetes blanques amb verdura i xoriço. Raviolis de carn.

    Segon plat: Llom a la planxa amb ou a la planxa i patates fregides. Rotlles de primavera amb ensalada. Lluç a la planxa amb patata bullida i ensalada.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espirals a la carbonara. Crema de llegums.

    Segon plat: Conill amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa. 

    Postres: Gelat. Iogurt.Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Greixera de faves. Arròs negre. Ensalada de carxofa i anxoves.

    Segon plat: Escalopa amb ensalada. Nius d’anfós al forn amb patata laminada i tomàtiga. Espinacs amb patata i ametlla.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Banoffee.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons integrals amb verdura i tomàtiga. Crema de carabassó ecològic. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga i patata fregida. Lluç en salsa verda i patata bullida. Carxofes saltades amb tofu.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de llegum (sense nata). Pasta amb colflori i pesto d’avellanes.

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Lluç a la planxa amb minestra.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.