• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 18 March
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Greixera d’ous. Ensalada de pasta.

    Segon plat: Pollastre rostit amb patata al forn. Bròquil gratinat amb patata bullida.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons a la carbonara. Crema de xampinyons. Estofat de pollastre.

    Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga. Bacallà amb allioli al forn i patata panadera. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Crema de verdures. Ensalada mixta.

    Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb verdura i arròs. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fideus secs amb sípia. Ensalada amb formatge rocafort i nous. Crema de carabassa.

    Segon plat: Filet de gallineta al forn amb ceba i tomàtiga. Secret de porc a la planxa amb ensalada i patates. Endívies gratinades amb cuixot i formatge.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca caputxina

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada vegetariana. Cuinat de llenties amb xoriço i verdures.

    Segon plat: Palaia a la planxa amb patata bullida i mongetes verdes i pèsols. Pollastre saltat amb verdures. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs negre. Ous gratinats al forn amb espinacs. 

    Segon plat: Aladrocs fregits amb ensalada. Cuixa de pollastre a la planxa amb pèsols saltats.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.