Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 18 març 12:00
Fi: Dilluns, 18 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Greixera d’ous. Ensalada de pasta.
Segon plat: Pollastre rostit amb patata al forn. Bròquil gratinat amb patata bullida.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons a la carbonara. Crema de xampinyons. Estofat de pollastre.
Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga. Bacallà amb allioli al forn i patata panadera. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Crema de verdures. Ensalada mixta.
Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb verdura i arròs. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fideus secs amb sípia. Ensalada amb formatge rocafort i nous. Crema de carabassa.
Segon plat: Filet de gallineta al forn amb ceba i tomàtiga. Secret de porc a la planxa amb ensalada i patates. Endívies gratinades amb cuixot i formatge.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca caputxina
Ramon Llull
Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada vegetariana. Cuinat de llenties amb xoriço i verdures.
Segon plat: Palaia a la planxa amb patata bullida i mongetes verdes i pèsols. Pollastre saltat amb verdures. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Arròs negre. Ous gratinats al forn amb espinacs.
Segon plat: Aladrocs fregits amb ensalada. Cuixa de pollastre a la planxa amb pèsols saltats.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-