• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 14 març
  • Al campus universitari, Palma
  • Edifici Anselm Turmeda

    Primer plat: Wok de pollastre amb tallarines. Wok de verdures amb tallarines.

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Edifici Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Ensalada de tomàtiga i mozzarella.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb verdura i patates. Salmó amb pebre verd amb verdura i patata bullida.

    Postres: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Edifici Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Sopa de brou. Ensalada caprese.

    Segon plat: Rotlles de pollastre farcits de cuixot dolç i formatge al forn. Croquetes de peix casolanes amb ensalada.Albergínies a la italiana.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de músic.

     

    Edifici Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Espaguetis ecològics amb bolonyesa. Curri de carabassa. Cuinat de llenties ecològiques amb carn.

    Segon plat: Wok de pollastre i verdures. Salmó a la planxa. Pilotes de ciurons i verdures amb tofu.

     

    Edifici Ramon Llull

    Primer plat: Sopes de verdures. Macarrons a la carbonara. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga i patata fregida. Verdures saltades amb tofu. Lluç a la gallega.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema d’espàrecs. Ensalada de mongetes blanques amb tonyina i ou. 

    Segon plat: Púding de verdures amb puré de patata. Bacallà amb llet.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.