Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 13 març 12:00
Fi: Dimecres, 13 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Edifici Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb samfaina. Samfaina amb ou.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Edifici Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella cega. Ensalada de llenties.
Segon plat: Llom de porc rostit amb verdura i patata rostida. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.
Edifici Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb quatre formatges. Mongetes verdes saltades. Ensalada russa.
Segon plat: Estofat de vedella. Filet d’orada a la planxa amb ceba i tomàtiga al forn. Espinacs amb crema.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pinya amb ametlla.
Edifici Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Crema de verdures de temporada. Estofat de pollastre.
Segon plat: Garró en la salsa. Croquetes de bacallà amb ensalada. Carabassons farcits de verdura.
Edifici Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de carn. Cuinat de ciurons ecològics amb carn. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb patata al forn i ensalada. Bacallà amb pebres i tomàtiga. Mussaca de verdures.
Son Lledó
Primer plat: Paella mixta. Tomàtigues farcides de cuscús.
Segon plat: Pastís de carn amb puré de patata. Albergínies a la italiana.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-