• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 13 març
  • Al campus universitari, Palma
  • Edifici Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb samfaina. Samfaina amb ou.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Edifici Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella cega. Ensalada de llenties.

    Segon plat: Llom de porc rostit amb verdura i patata rostida. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Edifici Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta amb quatre formatges. Mongetes verdes saltades. Ensalada russa.

    Segon plat: Estofat de vedella. Filet d’orada a la planxa amb ceba i tomàtiga al forn. Espinacs amb crema.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pinya amb ametlla.

     

    Edifici Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Crema de verdures de temporada. Estofat de pollastre.

    Segon plat: Garró en la salsa. Croquetes de bacallà amb ensalada. Carabassons farcits de verdura.

     

    Edifici Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de carn. Cuinat de ciurons ecològics amb carn. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb patata al forn i ensalada. Bacallà amb pebres i tomàtiga. Mussaca de verdures.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella mixta. Tomàtigues farcides de cuscús.

    Segon plat: Pastís de carn amb puré de patata. Albergínies a la italiana.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.