• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 12 març
  • Al campus universitari, Palma
  • Edifici Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta amb salsa de formatge. Crema de carabassó.

    Segon plat: Pastís de carn amb ensalada. Llampuga a la planxa amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Cuinat de ciurons vegetarià.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb tomàtiga. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Flam. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Edifici Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs a la cubana. Crema de llegums. Entremesos.

    Segon plat: Pollastre al forn amb puré de patata. Calamar a l’andalusa amb ensalada. Ous amb salsa de tomàtiga i grells.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de xocolata.

     

    Edifici Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la cubana. Cuinat de ciurons ecològics amb espinacs i bacallà. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Llom amb col. Palaia a la planxa. Bolets saltats.

     

    Edifici Ramon Llull

    Primer plat: Canelons d’espinacs. Crema de carabassó. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Estofat de calamar. Pastís de verdures amb beixamel. Llom amb mostassa amb arròs integral.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Sopes. Pasta a la carbonara. 

    Segon plat: Filet d’orada a la planxa amb ensalada. Costella baixa a la barbacoa amb patata al forn.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.