Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 12 març 12:00
Fi: Dimarts, 12 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Edifici Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb salsa de formatge. Crema de carabassó.
Segon plat: Pastís de carn amb ensalada. Llampuga a la planxa amb trempó.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Cuinat de ciurons vegetarià.
Segon plat: Salsitxes fresques amb tomàtiga. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Flam. Iogurt. Fruita del temps.
Edifici Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs a la cubana. Crema de llegums. Entremesos.
Segon plat: Pollastre al forn amb puré de patata. Calamar a l’andalusa amb ensalada. Ous amb salsa de tomàtiga i grells.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de xocolata.
Edifici Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs a la cubana. Cuinat de ciurons ecològics amb espinacs i bacallà. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Llom amb col. Palaia a la planxa. Bolets saltats.
Edifici Ramon Llull
Primer plat: Canelons d’espinacs. Crema de carabassó. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Estofat de calamar. Pastís de verdures amb beixamel. Llom amb mostassa amb arròs integral.
Son Lledó
Primer plat: Sopes. Pasta a la carbonara.
Segon plat: Filet d’orada a la planxa amb ensalada. Costella baixa a la barbacoa amb patata al forn.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-