• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dilluns, 11 març
  • Al campus universitari, Palma
  • Edifici Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada de mozzarella. Cuinat de mongetes blanques.

    Segon plat: Pollastre amb salsa de rocafort i arròs. Truita d’espinacs amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Edifici Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis a la napolitana. Ensalada amb formatge feta.

    Segon plat: Bistec de vedella a la planxa amb verdura i patates. Sípia en salsa amb patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Edifici Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Llenties. Pasta amb nata i esclata-sangs. Ensalada reial.

    Segon plat: Tall rodó de porc amb mostassa amb arròs. Filet de lluç a la planxa amb ensalada variada. Carabassa al forn amb formatge de cabra, cirerols i nous.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de poma amb crema.

     

    Edifici Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Lasanya d’espinacs. Cuinat de mongetes vermelles amb verdura i xoriço. Ensalada grega.

    Segon plat: Salmó al forn amb verdures i patata panadera. Pilotes a la jardinera. Carxofes i verdura.

     

    Edifici Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de llenties amb verdura. Espaguetis ecològics amb salsa napolitana. Ensalada de formatge.

    Segon plat: Hamburguesa de lluç i gambes amb patata bullida i ensalada. Pollastre amb verdura. Truita amb patata i tallades de tomàtiga amb formatge tendre.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada mixta. Trinxat de colflori.

    Segon plat: Truita de patata amb bacallà i trempó. Pit de pollastre a la planxa amb patates i verdura bullida.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.