Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 08 març 12:00
Fi: Divendres, 08 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs de Binissalem. Crema de llegums.
Segon plat: Pollastre teriyaki amb patates fregides. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada de pasta vegetariana. Mongetes amb copinyes.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb pebres i ensalada. Sípia amb sobrassada amb patata bullida.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Crema de lletuga. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Aguiat d’indiot. Filet de llampuga al forn a la mallorquina. Ous amb salsa de tomàtiga i grells.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de coco.
Son Lledó
Primer plat: Llenties. Pasta amb marisc.
Segon plat: Pebres del piquillo farcits de bacallà. Pollastre al forn amb patata al forn.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Fideuada de verdures i carn. Crema de llegums. Ensalada tropical.
Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada. Arròs bioorgànic amb ametlles. Minestra de verdures.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada d’espàrecs.
Segon plat: Peix fresc del dia amb patates bullides i ensalada. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Colflori gratinada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
-