• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 08 març
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs de Binissalem. Crema de llegums.

    Segon plat: Pollastre teriyaki amb patates fregides. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de pasta vegetariana. Mongetes amb copinyes.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb pebres i ensalada. Sípia amb sobrassada amb patata bullida.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Crema de lletuga. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Aguiat d’indiot. Filet de llampuga al forn a la mallorquina. Ous amb salsa de tomàtiga i grells.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de coco.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Llenties. Pasta amb marisc.

    Segon plat: Pebres del piquillo farcits de bacallà. Pollastre al forn amb patata al forn.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Fideuada de verdures i carn. Crema de llegums. Ensalada tropical.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada. Arròs bioorgànic amb ametlles. Minestra de verdures.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada d’espàrecs.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb patates bullides i ensalada. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Colflori gratinada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.