Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 06 març 12:00
Fi: Dimecres, 06 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb salsa cajun amb patates fregides. Albergínies arrebossades amb mel.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada de verdures. Crema de pastanaga.
Segon plat: Albergínies farcides de carn amb patata bullida. Bacallà a la mallorquina amb patata bullida.
Postres: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs xinès. Colflori ofegada (xulla, botifarró i sobrassada). Ensalada amb formatge de cabra i mel.
Segon plat: Frit mallorquí. Emperador a la planxa amb minestra. Carxofes amb fruita seca i ou fregit.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca d’albercoc.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada amb cuixot dolç i formatge. Greixera de faves.
Segon plat: Albergínies farcides de carn amb patates fregides. Truita de patata amb trempó.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons integrals amb bolonyesa de verdures. Estofat de costella de porc amb patata bullida. Crema de carabassó.
Segon plat: Salmó al forn amb verdures i patata panadera. Croquetes de pollastre amb ensalada. Hamburguesa de ciurons i verdures amb arròs integral saltat.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons de carn. Cuinat de ciurons ecològics amb verdures. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Filet de lluç al forn amb verdures al forn. Frit de verdures i fruita seca. Pit de pollastre a la planxa amb patata bullida i tallades de tomàtiga.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
-