• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 05 March
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta a la puttanesca. Espaguetis de carabassó amb salsa d’alvocat.

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Perol menorquí de peix.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Raviolis de carn a la napolitana. Ous remenats amb espinacs.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Sopes (sense carn). Pasta amb pollastre i carabassó. Ensalada de tomàtiga, tonyina i mostassa de Dijon.

    Segon plat: Entrecot de vedella a la planxa amb ensalada. Mussola amb salsa de gírgoles i tàperes amb patata fregida. Carabassa amb espinacs amb curri i llet de coco.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de poma amb panses.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Cuinat de mongetes blanques amb xoriço. Espàrecs amb maionesa.

    Segon plat: Rajada amb pebres vermells i patata panadera. Conill a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de pollastre i espinacs. Crema de pastanaga ecològica. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Llom de porc en salsa de tomàtiga casolana. Calamars a la romana amb ensalada. Hamburguesa de verdures amb salsa de tomàtiga.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espaguetis integrals amb salsa napolitana. Crema de verdures. Ensalada de tomàtiga i formatge fresc.

    Segon plat: Costella al forn amb patates al forn i ensalada. Bacallà a la gallega amb patata bullida i pèsols. Mongetes verdes saltades amb tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.