Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 05 març 12:00
Fi: Dimarts, 05 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta a la puttanesca. Espaguetis de carabassó amb salsa d’alvocat.
Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Perol menorquí de peix.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Raviolis de carn a la napolitana. Ous remenats amb espinacs.
Segon plat: Cuixetes de pollastre amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Sopes (sense carn). Pasta amb pollastre i carabassó. Ensalada de tomàtiga, tonyina i mostassa de Dijon.
Segon plat: Entrecot de vedella a la planxa amb ensalada. Mussola amb salsa de gírgoles i tàperes amb patata fregida. Carabassa amb espinacs amb curri i llet de coco.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de poma amb panses.
Son Lledó
Primer plat: Cuinat de mongetes blanques amb xoriço. Espàrecs amb maionesa.
Segon plat: Rajada amb pebres vermells i patata panadera. Conill a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de pollastre i espinacs. Crema de pastanaga ecològica. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Llom de porc en salsa de tomàtiga casolana. Calamars a la romana amb ensalada. Hamburguesa de verdures amb salsa de tomàtiga.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Espaguetis integrals amb salsa napolitana. Crema de verdures. Ensalada de tomàtiga i formatge fresc.
Segon plat: Costella al forn amb patates al forn i ensalada. Bacallà a la gallega amb patata bullida i pèsols. Mongetes verdes saltades amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
-