• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 04 March
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Cuinat de llenties. Ensalada de formatge tendre.

    Segon plat: Pollastre al chilindrón amb patates a grills. Truita de carabassó amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Arròs amb verdures amb curri. Ensalada murciana.

    Segon plat: Llom de porc a la planxa amb ensalada i patates. Lluç a la romana amb verdura i patata bullida.

    Postres: Natilles de xocolata casolanes. Iogurt. Fruita del temps. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Cuinat de mongetes blanques amb copinyes. Arròs amb samfaina. Ensalada de llom amb sobrassada.

    Segon plat: Pit de pollastre a la italiana amb patates i ensalada. Salmó a la planxa amb patata bullida i bròquil. Pebres farcits amb formatge i nous (veg.).

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de pastanaga.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema d’hivern. Tallarines vegetarianes amb salsa de soia i thai chili dolç.

    Segon plat: Llom amb tombet. Arròs i marisc tai.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Mussaca de verdures. Ensalada de formatge fresc, tomàtiga i fruita seca. Estofat de pollastre amb patata bullida.

    Segon plat: Llom a la planxa amb ou a la planxa i patates fregides. Mussola a la planxa amb arròs saltat i ensalada. Verdures saltades.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs a la cubana. Cuinat de llenties amb xoriço i verdures. Ensalada de fruita seca.

    Segon plat: Xampinyons i bolets saltats. Palaia a la planxa amb patata bullida i ensalada. Cuixetes de pollastre amb llimona al forn amb patata al forn.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.