Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 04 març 12:00
Fi: Dilluns, 04 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Cuinat de llenties. Ensalada de formatge tendre.
Segon plat: Pollastre al chilindrón amb patates a grills. Truita de carabassó amb trempó.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Arròs amb verdures amb curri. Ensalada murciana.
Segon plat: Llom de porc a la planxa amb ensalada i patates. Lluç a la romana amb verdura i patata bullida.
Postres: Natilles de xocolata casolanes. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Cuinat de mongetes blanques amb copinyes. Arròs amb samfaina. Ensalada de llom amb sobrassada.
Segon plat: Pit de pollastre a la italiana amb patates i ensalada. Salmó a la planxa amb patata bullida i bròquil. Pebres farcits amb formatge i nous (veg.).
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de pastanaga.
Son Lledó
Primer plat: Crema d’hivern. Tallarines vegetarianes amb salsa de soia i thai chili dolç.
Segon plat: Llom amb tombet. Arròs i marisc tai.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Mussaca de verdures. Ensalada de formatge fresc, tomàtiga i fruita seca. Estofat de pollastre amb patata bullida.
Segon plat: Llom a la planxa amb ou a la planxa i patates fregides. Mussola a la planxa amb arròs saltat i ensalada. Verdures saltades.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs a la cubana. Cuinat de llenties amb xoriço i verdures. Ensalada de fruita seca.
Segon plat: Xampinyons i bolets saltats. Palaia a la planxa amb patata bullida i ensalada. Cuixetes de pollastre amb llimona al forn amb patata al forn.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
-