• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 28 febrer
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Canelons d’espinacs. Canelons de carn.

    Segon plat: Carabassons farcits de verdures. Salmó amb crosta de mostassa amb patata bullida.

    Postres: Rebosteria variada. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs tres delícies. Canelons de carn. Sopa de carabassa.

    Segon plat: Llom a la planxa amb ou a la planxa i patates fregides. Bacallà a la mallorquina amb patata panadera. Pastís de verdures de temporada.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa. Crema de tomàtiga.

    Segon plat: Blanqueta de vedella amb verdura. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Crema de pastanaga. Ensalada mixta.

    Segon plat: Llibrets amb ensalada. Filet d'orada a la planxa amb patates i pèsols. Patata i esclata-sangs gratinats.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pinya i formatge.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de mongetes blanques ecològiques amb xoriço. Crema de pastanaga ecològica. Ensalada de pasta.

    Segon plat: Pollastre al forn amb patata al forn. Pica-pica amb arròs basmati. Rotlles de primavera amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada russa. Cuinat de soja verda amb verdures.

    Segon plat: Croquetes de peix amb ensalada. Guàtleres a la planxa amb patata i allioli.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.