Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 28 febrer 12:00
Fi: Dijous, 28 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Canelons d’espinacs. Canelons de carn.
Segon plat: Carabassons farcits de verdures. Salmó amb crosta de mostassa amb patata bullida.
Postres: Rebosteria variada. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs tres delícies. Canelons de carn. Sopa de carabassa.
Segon plat: Llom a la planxa amb ou a la planxa i patates fregides. Bacallà a la mallorquina amb patata panadera. Pastís de verdures de temporada.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa. Crema de tomàtiga.
Segon plat: Blanqueta de vedella amb verdura. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Crema de pastanaga. Ensalada mixta.
Segon plat: Llibrets amb ensalada. Filet d'orada a la planxa amb patates i pèsols. Patata i esclata-sangs gratinats.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pinya i formatge.Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de mongetes blanques ecològiques amb xoriço. Crema de pastanaga ecològica. Ensalada de pasta.
Segon plat: Pollastre al forn amb patata al forn. Pica-pica amb arròs basmati. Rotlles de primavera amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada russa. Cuinat de soja verda amb verdures.
Segon plat: Croquetes de peix amb ensalada. Guàtleres a la planxa amb patata i allioli.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.-