Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 27 febrer 12:00
Fi: Dimecres, 27 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc rostit amb patata al forn. Hamburguesa d’espinacs amb patata.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Crema de pastanaga. Raviolis de carn. Llenties ecològiques amb verdura.
Segon plat: Pit de pollastre amb pebre bo amb patates. Calamars a la planxa amb ensalada i patata bullida. Carxofes saltades.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella a la valenciana. Ensalada de ciurons, tonyina i ou.
Segon plat: Llom de porc amb pebre verd amb verdura i patates. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Escudella fresca (veg.). Espaguetis amb tonyina. Ensalada russa.
Segon plat: Garró amb patata al forn. Filet de perca a la planxa amb tomàtiga i ceba. Minestra de verdures.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb crema cremada.Ramon Llull
Primer plat: Sopes. Tallarines a la carbonara. Ensalada de vegetals.
Segon plat: Tall rodó en la salsa amb patata fregida. Coa de rap amb salsa marinera i arròs integral. Pastís de verdura amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de cranc amb pinya.
Segon plat: Carabassons farcits de verdura i esclata-sangs. Pit de pollastre a la planxa amb patates i verdura bullida.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-