• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 27 February
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc rostit amb patata al forn. Hamburguesa d’espinacs amb patata.    

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Crema de pastanaga. Raviolis de carn. Llenties ecològiques amb verdura.

    Segon plat: Pit de pollastre amb pebre bo amb patates. Calamars a la planxa amb ensalada i patata bullida. Carxofes saltades.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella a la valenciana. Ensalada de ciurons, tonyina i ou.

    Segon plat: Llom de porc amb pebre verd amb verdura i patates. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Escudella fresca (veg.). Espaguetis amb tonyina. Ensalada russa.

    Segon plat: Garró amb patata al forn. Filet de perca a la planxa amb tomàtiga i ceba. Minestra de verdures.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb crema cremada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Sopes. Tallarines a la carbonara. Ensalada de vegetals.

    Segon plat: Tall rodó en la salsa amb patata fregida. Coa de rap amb salsa marinera i arròs integral. Pastís de verdura amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de cranc amb pinya.

    Segon plat: Carabassons farcits de verdura i esclata-sangs. Pit de pollastre a la planxa amb patates i verdura bullida.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.