• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 26 February
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta amb salsa mediterrània. Pasta a la bolonyesa.

    Segon plat: Truita de patates amb ensalada. Bacallà al forn amb verduretes.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Xampinyons amb all. Fideuada de carn. Ensalada de poma.

    Segon plat: Tall rodó d’indiot al forn amb puré de patates. Mongetes verdes saltades amb tofu. Palaia a la planxa amb patata bullida i ensalada.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de tomàtiga amb formatge tendre. Cuinat de llenties.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb ceba i xampinyons. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Tallarines a la carbonara. Mongetes verdes saltades. Gaspatxo blanc.

    Segon plat: Conill a la planxa amb patata bullida i pebre. Albergínies farcides de verdures. Llucet fregit amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de llimona.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons integrals amb salmó i gambes. Canelons d’espinacs. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga. Lluç a la planxa amb patata i minestra. Carxofes saltades amb tofu.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs de peix. Ciurons amb trempó.

    Segon plat: Lasanya de carn. Lluç a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.