Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 26 febrer 12:00
Fi: Dimarts, 26 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb salsa mediterrània. Pasta a la bolonyesa.
Segon plat: Truita de patates amb ensalada. Bacallà al forn amb verduretes.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Xampinyons amb all. Fideuada de carn. Ensalada de poma.
Segon plat: Tall rodó d’indiot al forn amb puré de patates. Mongetes verdes saltades amb tofu. Palaia a la planxa amb patata bullida i ensalada.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada de tomàtiga amb formatge tendre. Cuinat de llenties.
Segon plat: Salsitxes fresques amb ceba i xampinyons. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Tallarines a la carbonara. Mongetes verdes saltades. Gaspatxo blanc.
Segon plat: Conill a la planxa amb patata bullida i pebre. Albergínies farcides de verdures. Llucet fregit amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de llimona.Ramon Llull
Primer plat: Macarrons integrals amb salmó i gambes. Canelons d’espinacs. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga. Lluç a la planxa amb patata i minestra. Carxofes saltades amb tofu.
Son Lledó
Primer plat: Arròs de peix. Ciurons amb trempó.
Segon plat: Lasanya de carn. Lluç a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-