Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 25 febrer 12:00
Fi: Dilluns, 25 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada de salmó. Cuinat de ciurons.
Segon plat: Pollastre amb tombet. Croquetes d’espinacs amb trempó.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de mongetes blanques ecològiques. Espaguetis a la carbonara. Ensalada grega.
Segon plat: Conill amb ceba i patata panadera. Calamars a l’andalusa amb ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada d’arròs. Raviolis a la puttanesca.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Truita de verdures amb ensalada.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Llenties a l’eivissenca. Arròs brut. Cabdells amb pebres, formatge San Millán i cranc.
Segons plats: Pollastre amb taronja amb puré de patata. Truita de patata amb trempó. Rap a la papillota.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb melicotó.Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de marisc. Ensalada de tonyina. Cuinat de llenties ecològiques amb verdures.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patata fregida i ensalada. Lluç al forn amb verdures i patata panadera. Cuscús amb verdures.
Son Lledó
Primer plat: Crema de xampinyons. Pasta amb pesto.
Segon plat: Vedella amb ceba i patata fregida. Filet de perca a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.-