• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dilluns, 25 febrer
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada de salmó. Cuinat de ciurons.

    Segon plat: Pollastre amb tombet. Croquetes d’espinacs amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de mongetes blanques ecològiques. Espaguetis a la carbonara. Ensalada grega.

    Segon plat: Conill amb ceba i patata panadera. Calamars a l’andalusa amb ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada d’arròs. Raviolis a la puttanesca.

    Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Truita de verdures amb ensalada.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Llenties a l’eivissenca. Arròs brut. Cabdells amb pebres, formatge San Millán i cranc.

    Segons plats: Pollastre amb taronja amb puré de patata. Truita de patata amb trempó. Rap a la papillota.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb melicotó.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de marisc. Ensalada de tonyina. Cuinat de llenties ecològiques amb verdures.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patata fregida i ensalada. Lluç al forn amb verdures i patata panadera. Cuscús amb verdures.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de xampinyons. Pasta amb pesto.

    Segon plat: Vedella amb ceba i patata fregida. Filet de perca a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.