• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 22 febrer
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs a la cubana. Crema de llegums.

    Segon plat: Pilotes a la jardinera amb patates a grills. Bacallà arrebossat amb ceba fregida.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons gratinats. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.

    Segon plat: Entrecot a la planxa amb verdura. Sípia a la mallorquina.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Sopa a la juliana. Ensalada amb formatge provolone.

    Segon plat: Llengua amb tàperes. Croquetes d’espinacs amb ensalada variada. Frit de sípia.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb figues seques.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de pastanaga (sense nata) amb cuixot salat. Ensalada d'arròs (veg.).

    Segon plat: Canelons de carn. Llibrets de llom amb cuixot i formatge amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs negre. Ensalada verda. Crema de llegums i verdura.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb minestra i patata bullida. Colflori bullida. Croquetes de pollastre.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada verda.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata. Croquetes de pollastre amb tallades de tomàtiga i formatge fresc. Mongetes verdes saltades amb seitan.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.