• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 21 February
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.

    Segon plat: Pastís de pollastre amb ensalada. Truita d’espinacs amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tabule marroquí. Canelons Rossini.

    Segon plat: Conill amb ceba. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Ciurons cuinats amb bacallà i espinacs.

    Segon plat: Truita de patata a l’hortolana. Sípia a la mallorquina.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada niçarda. Canelons de carn. Cuinat de ciurons ecològics amb espinacs.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patates i ensalada. Pilotes d’arròs i verdura amb tofu i salsa de tomàtiga. Espinacs gratinats amb fruita seca ecològica.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons integrals amb salsa marinera. Crema de carabassó. Escudella fresca. 

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patata fregida i ensalada. Bacallà a la gallega amb patata bullida i pèsols. Pastís de verdures amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.