Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 20 febrer 12:00
Fi: Dimecres, 20 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb patates. Albergínies amb rocafort amb patates.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de patata.
Segon plat: Burritos de pollastre amb tomàtiga i ensalada. Peix al forn amb verdura.
Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Ciurons cuinats. Patates gratinades amb bacó al forn. Ensalada de pasta integral amb verdures i mozarella.
Segon plat: Costella baixa amb mel i patata al forn. Filet de lluç a la planxa amb ensalada variada. Sopa de soja verda i carabassa amb moniato.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de xocolata.
Son Lledó
Primer plat: Arròs negre. Pancuit.
Segon plat: Llengua amb tàperes i patates fregides. Filet d’orada a la planxa amb minestra.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Sopa de verdures. Arròs a la cubana. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Tombet amb llom a la planxa. Estofat de sípia. Pastís de verdures de temporada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Risotto de pollastre amb espinacs. Sopa de verdures amb fideus. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Pollastre al forn amb patata al forn. Rap fregit amb ensalada. Mussaca de verdures.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-