• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 20 febrer
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb patates. Albergínies amb rocafort amb patates.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de patata.

    Segon plat: Burritos de pollastre amb tomàtiga i ensalada. Peix al forn amb verdura.

    Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Ciurons cuinats. Patates gratinades amb bacó al forn. Ensalada de pasta integral amb verdures i mozarella.

    Segon plat: Costella baixa amb mel i patata al forn. Filet de lluç a la planxa amb ensalada variada. Sopa de soja verda i carabassa amb moniato.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de xocolata.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs negre. Pancuit.

    Segon plat: Llengua amb tàperes i patates fregides. Filet d’orada a la planxa amb minestra.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Sopa de verdures. Arròs a la cubana. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Tombet amb llom a la planxa. Estofat de sípia. Pastís de verdures de temporada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Risotto de pollastre amb espinacs. Sopa de verdures amb fideus. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Pollastre al forn amb patata al forn. Rap fregit amb ensalada. Mussaca de verdures.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.