Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 18 febrer 12:00
Fi: Dilluns, 18 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta a la toscana. Crema de carabassó.
Segon plat: Pollastre amb pebre verd amb arròs. Carabassó amb pebre verd amb arròs.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Trempó amb ciurons. Crema de llegums.
Segon plat: Broqueta de pollastre amb verdura i patates. Calamar a la romana amb ensalada.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fava parada. Lasanya d’espinacs (vegetariana). Ensalada de gambes amb pinya.
Segon plat: Llom amb col. Tonyina a la planxa amb bròcoli i patata bullida. Ous escaldats amb espàrecs verds i porros.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding.
Son Lledó
Primer plat: Crema de verdures (veg.). Pasta amb tonyina.
Segon plat: Cuixa de pollastre a la planxa amb ensalada. Rap amb verdures.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Ensalada de formatge fresc i fruita seca. Llenties ecològiques estofades amb verdura i carn.
Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga casolana. Salmó al forn amb verdura i patata panadera. Verdures saltades amb seitan.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Espaguetis a la napolitana. Llenties ecològiques amb carn i verdures. Ensalada de nous, formatge fresc i mel.
Segon plat: Costella al forn amb ensalada i patates bullides. Lluç a la planxa amb minestra. Verdures saltades amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-