• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 18 febrer 12:00
    Fi: Dilluns, 18 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta a la toscana. Crema de carabassó.

    Segon plat: Pollastre amb pebre verd amb arròs. Carabassó amb pebre verd amb arròs.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Trempó amb ciurons. Crema de llegums.

    Segon plat: Broqueta de pollastre amb verdura i patates. Calamar a la romana amb ensalada.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fava parada. Lasanya d’espinacs (vegetariana). Ensalada de gambes amb pinya.

    Segon plat: Llom amb col. Tonyina a la planxa amb bròcoli i patata bullida. Ous escaldats amb espàrecs verds i porros.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de verdures (veg.). Pasta amb tonyina.

    Segon plat: Cuixa de pollastre a la planxa amb ensalada. Rap amb verdures.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Ensalada de formatge fresc i fruita seca. Llenties ecològiques estofades amb verdura i carn.

    Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga casolana. Salmó al forn amb verdura i patata panadera. Verdures saltades amb seitan.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espaguetis a la napolitana. Llenties ecològiques amb carn i verdures. Ensalada de nous, formatge fresc i mel.

    Segon plat: Costella al forn amb ensalada i patates bullides. Lluç a la planxa amb minestra. Verdures saltades amb tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.