• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 15 February
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Risotto de xampinyons. Ensalada de formatge fresc.

    Segon plat: Patata farcida de carn. Patata farcida de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Trempó amb mongetes, ou i tonyina. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Blanqueta de vedella amb arròs. Carabassons farcits de peix amb patata bullida.

    Postres: Mousse de llimona. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Crema de verdures. Entremesos.

    Segon plat: Carn amb salsa de tomàtiga. Filet de perca a la planxa amb ensalada. Pastís de carabassó i pastanaga.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de carabassó.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Cuscús de pollastre. Crema de llegum (sense nata).

    Segon plat: Croquetes casolanes amb ensalada. Lasanya d'espinacs (veg.).

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada de tomàtiga i fruita seca ecològiques.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida. Pollastre a la jardinera. Hamburguesa de verdures amb ensalada. 

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada verda.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Colflori gratinada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.