Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 15 febrer 12:00
Fi: Divendres, 15 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Risotto de xampinyons. Ensalada de formatge fresc.
Segon plat: Patata farcida de carn. Patata farcida de verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Trempó amb mongetes, ou i tonyina. Crema de pastanaga.
Segon plat: Blanqueta de vedella amb arròs. Carabassons farcits de peix amb patata bullida.
Postres: Mousse de llimona. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Crema de verdures. Entremesos.
Segon plat: Carn amb salsa de tomàtiga. Filet de perca a la planxa amb ensalada. Pastís de carabassó i pastanaga.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de carabassó.
Son Lledó
Primer plat: Cuscús de pollastre. Crema de llegum (sense nata).
Segon plat: Croquetes casolanes amb ensalada. Lasanya d'espinacs (veg.).
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada de tomàtiga i fruita seca ecològiques.
Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida. Pollastre a la jardinera. Hamburguesa de verdures amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada verda.
Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Colflori gratinada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
-