• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 14 febrer
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Wok de pollastre amb tallarines. Wok de verdures amb tallarines.

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Llampuga amb pebres.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons amb marisc. Ensalada de llegums, ou i patates.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Endívies amb cuixot i formatge. Gaspatxo.

    Segon plat: Galtots amb vi negre amb puré de patata. Bacallà a la mallorquina. Col farcida d’ensalada russa.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de la padrina.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella mixta. Trinxat de carabassó.

    Segon plat: Escaldums de pollastre amb pilotes. Verat a la planxa amb trempó.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada d’albergínies. Lasanya de carn. Crema de carabassó.

    Segon plat: Bacallà al forn amb patata panadera i salsa de tomàtiga i allioli. Pastís de verdura amb patates fregides i/o bullides i salsa de tomàtiga. Llom a la planxa amb ensalada i arròs integral saltat.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Tallarines amb verdures. Guisat de pollastre. Ensalada de fruita seca. 

    Segon plat: Carxofes saltades amb seitan. Caçó a la planxa amb patates bullides. Pilotes amb salsa de tomàtiga i patata fregida. 

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.