Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 14 febrer 12:00
Fi: Dijous, 14 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Wok de pollastre amb tallarines. Wok de verdures amb tallarines.
Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Llampuga amb pebres.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons amb marisc. Ensalada de llegums, ou i patates.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Endívies amb cuixot i formatge. Gaspatxo.
Segon plat: Galtots amb vi negre amb puré de patata. Bacallà a la mallorquina. Col farcida d’ensalada russa.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de la padrina.
Son Lledó
Primer plat: Paella mixta. Trinxat de carabassó.
Segon plat: Escaldums de pollastre amb pilotes. Verat a la planxa amb trempó.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ensalada d’albergínies. Lasanya de carn. Crema de carabassó.
Segon plat: Bacallà al forn amb patata panadera i salsa de tomàtiga i allioli. Pastís de verdura amb patates fregides i/o bullides i salsa de tomàtiga. Llom a la planxa amb ensalada i arròs integral saltat.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Tallarines amb verdures. Guisat de pollastre. Ensalada de fruita seca.
Segon plat: Carxofes saltades amb seitan. Caçó a la planxa amb patates bullides. Pilotes amb salsa de tomàtiga i patata fregida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
-