• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 13 February
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc a la planxa amb tombet. Tombet amb ou.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella mixta. Llenties estofades.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb xampinyons i patates. Pebres del piquillo farcits de peix amb patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fabada asturiana. Arròs a la cubana. Ensalada de cuscús.

    Segon plat: Croquetes de pollastre casolanes amb ensalada. Guisat de rap. Fajitas de verdures amb formatge feta (veg.).

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de fruites amb llet condensada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fideus secs amb carn. Quinoa amb pèsols i pesto.

    Segon plat: Frit de matances. Verdures gratinades.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Llenties ecològiques saltades amb verdura i bolets. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Sardines a la planxa amb ensalada. Garró en la salsa. Pilotes de verdura i seitan.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de peix. Cuinat de ciurons ecològics amb verdures. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Pollastre al forn amb patata al forn i hortalisses. Sardines a la planxa amb ensalada. Xampinyons i bolets saltats.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.