• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 12 febrer
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Tortel·linis de formatge amb salsa de tomàtiga. Tortel·linis de carn amb salsa de tomàtiga.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Guisat de peix.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espirals a la puttanesca. Puré de verdures.

    Segon plat: Stroganoff de pollastre amb arròs. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fideus secs amb carn. Crema de carabassa (sense nata). Ensalada de sípia.

    Segon plat: Vedella amb ceba i arròs. Llenguado a la planxa amb ensalada variada. Patates farcides d’espinacs i ametlla.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de brossat.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ous remenats amb xampinyons. Pasta integral amb salsa carbonara.

    Segon plat: Llom a la planxa amb patata al forn. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons integrals amb bolonyesa de verdures. Ensalada de fruita. Sopa de pollastre.

    Segon plat: Wok de pollastre amb verdures. Pica-pica de calamars amb arròs integral. Minestra de verdures gratinades.

    Postres: Fruita del temps.Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons integrals amb verdura i tomàtiga. Crema de carabassó ecològic. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga i patata fregida. Lluç en salsa verda i patata bullida. Carxofes saltades amb tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.