Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 12 febrer 12:00
Fi: Dimarts, 12 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Tortel·linis de formatge amb salsa de tomàtiga. Tortel·linis de carn amb salsa de tomàtiga.
Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Guisat de peix.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espirals a la puttanesca. Puré de verdures.
Segon plat: Stroganoff de pollastre amb arròs. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fideus secs amb carn. Crema de carabassa (sense nata). Ensalada de sípia.
Segon plat: Vedella amb ceba i arròs. Llenguado a la planxa amb ensalada variada. Patates farcides d’espinacs i ametlla.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de brossat.
Son Lledó
Primer plat: Ous remenats amb xampinyons. Pasta integral amb salsa carbonara.
Segon plat: Llom a la planxa amb patata al forn. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons integrals amb bolonyesa de verdures. Ensalada de fruita. Sopa de pollastre.
Segon plat: Wok de pollastre amb verdures. Pica-pica de calamars amb arròs integral. Minestra de verdures gratinades.
Postres: Fruita del temps.Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons integrals amb verdura i tomàtiga. Crema de carabassó ecològic. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga i patata fregida. Lluç en salsa verda i patata bullida. Carxofes saltades amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
-