• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 08 February
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs melós de pollastre. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Entrecot de vedella a la planxa amb patates fregides. Graellada de verdures. 

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Rotlles de cuixot amb ensalada russa. Crema de porros.

    Segon plat: Graellada de verdura amb pit de pollastre. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
     
    Postres: Fruita. Iogurt natural. Flam.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Fideus de roter (veg.). Ensalada de bacó amb crostons.

    Segon plat: Tall rodó amb conyac amb patata al forn. Calamar a l’andalusa amb ensalada. Pèsols, porros i panses saltats.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de marbre.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de verdures (veg.). Arròs vegetarià.

    Segon plat: Pilotes amb salsa i patates fregides. Lluç a la planxa amb verdura bullida.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat. 

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Fideuada mixta. Crema de carabassa ecològica. Xampinyons amb alls.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb minestra de verdures i patata bullida. Croquetes de cuixot amb ensalada. Carxofes saltades.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Trempó de mongetes blanques.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Frit de fruita seca amb seitan.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.