Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 08 febrer 12:00
Fi: Divendres, 08 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs melós de pollastre. Crema de pastanaga.
Segon plat: Entrecot de vedella a la planxa amb patates fregides. Graellada de verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Rotlles de cuixot amb ensalada russa. Crema de porros.
Segon plat: Graellada de verdura amb pit de pollastre. Peix fresc a la planxa amb ensalada.Postres: Fruita. Iogurt natural. Flam.Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Fideus de roter (veg.). Ensalada de bacó amb crostons.
Segon plat: Tall rodó amb conyac amb patata al forn. Calamar a l’andalusa amb ensalada. Pèsols, porros i panses saltats.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de marbre.
Son Lledó
Primer plat: Crema de verdures (veg.). Arròs vegetarià.
Segon plat: Pilotes amb salsa i patates fregides. Lluç a la planxa amb verdura bullida.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Fideuada mixta. Crema de carabassa ecològica. Xampinyons amb alls.
Segon plat: Peix fresc del dia amb minestra de verdures i patata bullida. Croquetes de cuixot amb ensalada. Carxofes saltades.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Trempó de mongetes blanques.
Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Frit de fruita seca amb seitan.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.
-