• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 07 febrer 12:00
    Fi: Dijous, 07 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Lasanya de verdura. Llenties estofades.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb verdura i patata rostida. Truita camperola amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fesols cuinats amb costella baixa. Pasta amb pesto. Ensalada alemanya.

    Segon plat: Aletes de pollastre al forn amb ensalada. Emperador a la planxa amb patata bullida i bròquil. Carabassa al forn amb formatge de cabra, cirerols i nous.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de plàtan amb xocolata.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fideuada de peix. Ensalada de formatge de cabra amb nous.

    Segon plat: Callos. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Lasanya de tonyina i verdures. Ensalada de fruita i fruita seca. Cuinat de ciurons ecològics amb espinacs i bacallà.

    Segon plat: Llom a la planxa amb ensalada, patata fregida i ou a la planxa. Rotlles de primavera amb ensalada. Mussola a la planxa amb arròs bullit integral.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Tallarines a la carbonara. Crema de verdures de temporada. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Llom a la planxa amb ensalada amb mostassa i arròs bullit. Salmó al forn amb verdures. Espinacs gratinats.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.