Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 07 febrer 12:00
Fi: Dijous, 07 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.
Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Lasanya de verdura. Llenties estofades.
Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb verdura i patata rostida. Truita camperola amb ensalada i patata bullida.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fesols cuinats amb costella baixa. Pasta amb pesto. Ensalada alemanya.
Segon plat: Aletes de pollastre al forn amb ensalada. Emperador a la planxa amb patata bullida i bròquil. Carabassa al forn amb formatge de cabra, cirerols i nous.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de plàtan amb xocolata.
Son Lledó
Primer plat: Fideuada de peix. Ensalada de formatge de cabra amb nous.
Segon plat: Callos. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Lasanya de tonyina i verdures. Ensalada de fruita i fruita seca. Cuinat de ciurons ecològics amb espinacs i bacallà.
Segon plat: Llom a la planxa amb ensalada, patata fregida i ou a la planxa. Rotlles de primavera amb ensalada. Mussola a la planxa amb arròs bullit integral.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Tallarines a la carbonara. Crema de verdures de temporada. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Llom a la planxa amb ensalada amb mostassa i arròs bullit. Salmó al forn amb verdures. Espinacs gratinats.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.
-