Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 06 febrer 12:00
Fi: Dimecres, 06 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb porto amb patata rostida. Truita de verdures amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada mixta. Trempó de ciurons.
Segon plat:Pilotes a la jardinera amb patates fregides. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Coca de pastanaga. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Canelons de carn. Colflori ofegada. Espàrecs amb maionesa.
Segon plat: Púding d’albergínia. Llom a la planxa amb ensalada variada. Rajada amb pebres.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de taronja.
Son Lledó
Primer plat: Ous trencats. Cuinat de mongetes blanques (veg.).
Segon plat: Filet de gallineta a la mallorquina. Fetge de vedella a la planxa amb alls i grells.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Tomàtigues farcides de verdura amb ensalada. Sopa de verdures i arròs integral. Canelons d’espinacs.
Segon plat: Sípia guisada amb patata estofada. Estofat de porc amb cuscús o patata bullida. Verdures saltades amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Lasanya de verdures i tonyina. Risotto de gambes i xampinyons. Ensalada d’espàrecs.
Segon plat: Tall rodó d’indiot amb puré de patata. Palaia al forn amb verdures. Rotlles de primavera amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.
-