Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 05 febrer 12:00
Fi: Dimarts, 05 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb salmó i ruca. Pasta amb pollastre i ruca.
Segon plat: Pastís de carn amb ensalada. Pastís de verdures amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tallarines a la italiana. Ensalada amb formatge de cabra.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patates. Calamar amb salsa i patata bullida i arròs.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Ciurons cuinats amb espinacs (vegetarians). Arròs a la milanesa (amb indiot). Ensalada reial (amb blat de les Índies i cuixot dolç ).
Segon plat: Delícies d’ànnera amb compota de poma. Carabassó i tomàtiga amb formatge gratinats. Lluç a la basca.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de melicotó i formatge.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb foie-gras de Felanitx i crema de nata. Crema d’hivern.
Segon plat: Raoles de peix amb ensalada. Conill amb ceba i patates fregides.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ensalada grega. Macarrons a la carbonara. Llenties ecològiques estofades.
Segon plat: Albergínies farcides de carn. Bacallà amb salsa de tomàtiga casolana i pebres i patata panadera. Colflori gratinada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons de carn. Cuinat de llenties ecològiques amb verdura. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Pollastre al forn i patata al forn. Tallada de lluç a la planxa amb patata bullida i minestra de verdures. Mongetes verdes saltades amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.
-