Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 04 febrer 12:00
Fi: Dilluns, 04 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada d’arròs. Cuinat de mongetes vermelles.
Segon plat: Pollastre amb salsa de xampinyons. Carabassó amb salsa de xampinyons.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Arròs saltat amb verdures. Ensalada mixta.
Segon plat: Llom de porc a la planxa amb verdura i patates. Bacallà amb allioli amb patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Sopes de matances. Crema de porros ( sense nata). Ensalada amb formatge rocafort i nous.
Segon plat: Ous amb salsa de tomàtiga i sofrit. Pollastre al cava amb puré de moniato. Filet d'orada a la planxa amb ensalada variada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de pinya.
Son Lledó
Primer plat: Arròs a la cubana. Ciurons amb trempó.
Segon plat: Pollastre al chilindrón amb patates. Carabassons farcits de verdura i tonyina.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ous remenats amb bolets i xampinyons. Ensalada Cèsar. Risotto de pollastre i gambes.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb salsa de pebre bo i patata bullida i/o fregida. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida. Mongetes verdes saltades amb seitan.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada mixta. Crema de carabassa ecològica. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Bacallà a la gallega. Llom amb pebre bo amb arròs basmati. Truita de verdures amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.
-