• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 04 febrer 12:00
    Fi: Dilluns, 04 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada d’arròs. Cuinat de mongetes vermelles.

    Segon plat: Pollastre amb salsa de xampinyons. Carabassó amb salsa de xampinyons.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Arròs saltat amb verdures. Ensalada mixta. 

    Segon plat: Llom de porc a la planxa amb verdura i patates. Bacallà amb allioli amb patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Sopes de matances. Crema de porros ( sense nata). Ensalada amb formatge rocafort i nous.

    Segon plat: Ous amb salsa de tomàtiga i sofrit. Pollastre al cava amb puré de moniato. Filet d'orada a la planxa amb ensalada variada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de pinya.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs a la cubana. Ciurons amb trempó.

    Segon plat: Pollastre al chilindrón amb patates. Carabassons farcits de verdura i tonyina.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ous remenats amb bolets i xampinyons. Ensalada Cèsar. Risotto de pollastre i gambes.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb salsa de pebre bo i patata bullida i/o fregida. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida. Mongetes verdes saltades amb seitan.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada mixta. Crema de carabassa ecològica. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Bacallà a la gallega. Llom amb pebre bo amb arròs basmati. Truita de verdures amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.